Aan de Vietnamese loempia tent moest ik denken toen ik voor de eerste keer hoorde dat er werd nagedacht om Vietnamese ontwikkelaars in dienst te nemen. 

Ondertussen zijn we 4 jaar verder en kennen we het klappen van de zweep. Madlogic maakt al meer dan 4 jaar gebruik van Vietnamese talenten. We zijn begonnen met 1 ontwikkelaar en hebben nu een team van 5 man dagdagelijks aan de gang aan onze producten. Een team wat meedenkt en niet alleen uitvoert. 

Maar hoe komt een Oer Hollands bedrijf nou in Vietnam terecht? 4 jaar geleden waren we op zoek naar mobile developers en dat valt niet mee, zeker niet als je moet concurreren met de “grote” jongens als kleine organisatie. Via via kwamen we in contact met Thanh (onze huidige head of tech) die toen nog werkte voor de NOS en Philips. Hij heeft ons geholpen met het vinden van het juiste talent in Vietnam, sterker nog Quang is nog steeds bij ons in dienst. 

Thanh is de verbindende schakel, oftewel de culturele brug. Thanh is op zijn 8ste naar Nederland gekomen hier opgegroeid en afgestudeerd it’er. Thanh spreekt vloeiend vietnamees en uiteraard Nederlands, zo biedt Madlogic het beste van 2 werelden. 

Madlogic heeft jarenlange ervaring met de ontwikkeling van haar eigen it producten. Deze jarenlange kennis en ervaring zetten wij in om jou te helpen je doelen te bereiken. Want je kunt een klant pas echt helpen als je het eerst zelf hebt gedaan. 

Of het nu gaat om 1 ontwikkelaar, een heel team of meerdere teams wij ontzorgen jou van A tot Z. Geen gedoe maar de juiste mensen op de juiste plek en altijd de mogelijkheid om in je moerstaal te communiceren. Flexibele contracten zodat je snel kunt opschalen maar indien nodig ook kunt afschalen. 

Wij ontzorgen jou door het vinden van de juiste talenten zodat jij je kunt focussen op het ontwikkelen van je bedrijf.