Nou eigenlijk is dat heel eenvoudig uit te leggen; Een grote aanwas van hoogopgeleide talenten die goed Engels spreken en hard willen werken tegen competitieve prijzen. Dat valt niet mee om dat in Nederland te recruiten. 

Waar men voorheen aan landen als India dacht bij outsourcing is Vietnam de laatste jaren uitgegroeid tot een van de landen waar heel veel IT wordt geoutsourced. Met de komst van o.a. bedrijven zoals Tesla, Google, Microsoft en Samsung groeit de IT sector hard in Vietnam. Er wordt door deze en andere bedrijven volop geïnvesteerd in opleiding en scholing waardoor het niveau stijgt. 

Ons kantoor is gevestigd in Ho Chi Minh City een stad van 8 miljoen inwoners en tel je daar de omringende metropoolregio bij op dan wonen er in totaal zo’n 13 miljoen mensen. Dat is dus een hele grote vijver om uit te vissen. Daarbij komt dat er jaarlijks ongeveer 25.000 afgestudeerde IT’ers het bedrijfsleven instromen.

Maar de echte troefkaart is Thanh, onze Head of Technology. Thanh, is de verbindende schakel, oftewel de culturele brug. Thanh is op zijn 8ste naar Nederland gekomen hier opgegroeid en afgestudeerd it’er. Thanh spreekt vloeiend vietnamees en uiteraard Nederlands, zo biedt Madlogic het beste van 2 werelden. 

Madlogic heeft jarenlange ervaring met de ontwikkeling van haar eigen it producten. Deze jarenlange kennis en ervaring zetten wij in om jou te helpen je doelen te bereiken. Want je kunt een klant pas echt helpen als je het eerst zelf hebt gedaan. 

Dus of het nu gaat om 1 ontwikkelaar, een heel team of meerdere teams wij ontzorgen jou van A tot Z. Geen gedoe maar de juiste mensen op de juiste plek en altijd de mogelijkheid om in je moerstaal te communiceren. Flexibele contracten zodat je snel kunt opschalen maar indien nodig ook kunt afschalen.