Madlogic is een innovatief bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten die het optimale rendement uit medewerkers halen. Onze ambitie is om oplossingen te ontwikkelen die mensen overal en altijd raakt en verbindt. Madlogic werkt al jaren op het snijvlak van technologie, leren en verandering.

De wortels van Madlogic zijn diep verankerd in leren, ontwikkelen, communiceren en motiveren. Ons team bestaat uit ontwikkelaars, ontwerpers, onderwijsexperts, projectmanagers en gamification-specialisten. Onze klanten zijn voornamelijk partijen die actief zijn in de zorg, het onderwijs en de overheid, denk hierbij aan ROC’s, Ziekenhuizen en ministeries. 

Taakomschrijving

Onze klanten hebben hoge eisen op het gebied van veiligheid en privacy, om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen willen wij onze organisatie voorbereiden op de ISO 27001  certificering. ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met ISO 27001 certificering laten wij zien dat we aan alle eisen rondom informatiebeveiliging voldoen. Met ingang van de Algemene verordening persoonsgegevens (ofwel GDPR) in Europa worden de regels rondom gegevensbescherming aangescherpt. Voor Madlogic betekent dit dat het managementsysteem voor informatiebeveiliging goed op orde zijn. Een datalek van persoonsgegevens heeft namelijk niet alleen sterke financiële gevolgen, ook onze reputatie wordt hierdoor aangetast. Indien mogelijk willen we de ISO certificering combineren met de “Informatiebeveiliging in de Zorg” normering NEN 7510. 

Jouw concrete opdracht: Madlogic gereed maken voor de ISO 27001 certificering en de NEN 7510 norm. 

Zo ziet jouw dag er uit:

Aan de hand van de vereiste ISO en NEN criteria ga je aan de slag om onze organisatie gereed te maken. 

Je observeert en analyseert onze processen en managementsystemen waarbij je middels interviews en desk research volledige inzage krijgt. Deze gegevens verwerk je tot een overzicht met de noodzakelijke aanpassingen en verbeterpunten. Anders gezegd je ontwikkelt een blauwdruk voor de daadwerkelijke implementatie van de certificeringen en bereidt onze organisatie zo goed mogelijk voor op de audit. De stage is een fulltime job waarbij je ongeveer de helft van je tijd zult besteden aan interviews en metingen op de werkvloer en de andere helft bezig zult zijn met het analyseren en verwerken van de verkregen gegevens.

Wanneer is je stage geslaagd?Uiteraard staat voorop dat je stage een bijdrage levert aan je eigen ontwikkeling. Daarnaast moet een stage ook leuk zijn. Als we aan het einde van je stage onze processen en managementsystemen gereed hebben om geaudit te worden voor ISO 27001 en NEN 7510 is dit voor ons een geslaagde eindstage.

Gewenste profiel

 • Enthousiast en gedreven 
 • Analytisch sterk
 • Zelfstandig in het opzetten en uitvoeren van dit onderzoek
 • Collegiaal
 • je hebt de wil om iets achter te laten wat er toe doet
 • je hebt een relevante studieachtergrond Bedrijfskunde of Informatica. 

Wat bieden wij

 • De mogelijkheid om zelfstandig een onderzoek te verrichten.
 • Vrijheid om met een open blik ons bedrijf te leren kennen.
 • Passende stage vergoeding
 • Leuke en informele werkomgeving waarbij je kunt sparren over je vragen.
 • Kans op een mooie aansluitende baan na de stage.