Ondernemers opgelet, Ben je van plan om het leren en ontwikkelen in jouw organisatie vorm te gaan geven?  

Denk dan nu aan SLIM . Een stimuleringsregeling waar ondernemers vanaf maart 2020 gebruik van kunnen maken. SLIM is de Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen. Het doel van deze regeling is om het leren en ontwikkelen in het MKB te stimuleren. Daarnaast komen werkgevers uit het grootbedrijf in de sectoren landbouw, horeca en recreatie ook in aanmerking.

De SLIM-regeling wil op verschillende niveaus binnen organisaties en bedrijven ondersteuning bieden. Denk hierbij aan initiatieven zoals:

  1. Het doorlichten van een onderneming om tot een opleidings- of ontwikkelplan te komen.
  2. Het verkrijgen van loopbaan- of ontwikkel adviezen voor werknemers.
  3. Het ondersteunen en begeleiden bij het ontwikkelen of invoeren van een methode om medewerkers te stimuleren kennis, vaardigheden en beroepshouding verder te ontwikkelen.
  4. Het gedurende enige tijd bieden van praktijk leerplaatsen voor een beroepsopleiding of een deel daarvan in de derde leerweg bij een erkend leerbedrijf. 

Madlogic is een innovatief bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten die het optimale rendement uit medewerkers halen. Onze ambitie is om oplossingen te ontwikkelen die mensen overal en altijd raakt en verbindt. Wij geloven dat je niet slim kan zijn tegen je zin in. Je gaat pas leren en ontwikkelen als je intrinsiek gemotiveerd bent en je op een eenvoudige en leuke manier content kan consumeren. Wij gaan graag in gesprek om samen te onderzoeken hoe we kunnen helpen om meer rendement uit medewerkers te halen. Klik hier om direct contact op te nemen.