Tips om gemotiveerd te blijven 

Wat leuk dat je de test hebt ingevuld. Hier hebben we nog wat aanvullende informatie voor je. Met behulp van deze praktische tips kun jij zelf je motivatie verbeteren.

In je persoonlijk rapport staat aangegeven welke drijfveren het meeste aantrekkingskracht hebben op je. Drijfveren die niet voldoende worden vervuld leveren frustratie op en kosten energie. Ze hebben dan ook een negatief effect op je motivatie.

Hieronder krijg je per drijfveer tips waar je direct mee aan de slag kunt. Klik op de drijfveer waar jij aan wilt werken en lees meer. Wij zijn benieuwd naar je ervaringen. Laat gerust een comment achter en als je zelf een goede tip hebt vinden we het heel leuk als je deze wil delen via social media.

 

Madlogic, meer rendement uit de menselijke factor

De wortels van Madlogic zijn diep verankerd in leren, ontwikkelen, communiceren en motiveren. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten die het optimale rendement uit medewerkers haalt. Onze ambitie is om oplossingen te ontwikkelen die mensen overal en altijd raakt en verbindt. Onze oplossingen zijn toegankelijk en eenvoudig. Neem gerust een kijkje bij onze andere producten. 

Meer weten over Animo? Klik op onderstaande button voor de meest gestelde vragen